Bucket o ' Bones
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Wiadro o ' Bones może być super przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 69g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 928 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 7,26 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka chipotle chiles w sosie adobo, skórka pomarańczowa, mielona kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Wiaderkowa, Candy Bucket Cake, oraz Ciastka Z Wiadrem Cukierków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wszystkie składniki, z wyjątkiem żeberek, w misce i wymieszaj, aby połączyć. (Marynata może być wykonane do 2 dni przed; przykryć i przechowywać w lodówce.) Wyłożyć dużą, płytką patelnię do pieczenia z wytrzymałą folią.
Pat żebra suche; ułóż mięsisty bok w patelni, aby regały nie dotykały. Pocierać na marynacie; odstawić 2 filiżanki do fastrygowania. Przechowywać w lodówce, pod przykryciem, na 1 godzinę lub na noc.
Ustaw stojak na środku piekarnika; Rozgrzej piekarnik do 177°. gotuj żeberka, pod przykryciem, przez 1 godzinę i 15 minut. Odkrywaj, przewracaj i obficie podlewaj sosem reserved.
Piec, fastrygując sosem i sokami na patelni co 10 minut. Obrócić ponownie po 20 minutach i gotować jeszcze przez 20 minut. Dokładnie ostudzić jeszcze raz i piec 20 minut, aż szkliwione i rumiane.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 10 minut; pokroić.