Buche De Noel

Buche De Noel
Buche De Noel może być tylko przystawką, której szukasz. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 358 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cukier puder, szczyptę soli, czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Buche de Noel, Bûche de Noël, oraz Buche de Noel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Nasmaruj 15 - x 10-x 1-calową patelnię jellyroll; linia z woskowanym papierem i lekko nasmaruj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Połącz pierwsze 3 składniki; pokonać ze średnią prędkością miksera elektrycznego. Stopniowo dodawać 3/4 szklanki cukru, ubijając aż do uzyskania gęstego i jasnego koloru. Złóż mąkę, kakao i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w temperaturze 400 przez 13 minut lub do momentu, gdy powierzchnia wróci po delikatnym naciśnięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Przesiać 2 do 3 łyżki cukru pudru w 15-x 10-calowy prostokąt na ręczniku lnianym. Ciasto obrócić na cukier; usunąć woskowany papier z ciasta. Przyciąć ostre krawędzie, jeśli to konieczne. Zaczynając od krótkiego końca, ostrożnie tocz ciasto i ręcznik, Moda jellyroll. Dokładnie schłodzić na stojaku z drutu. Rozwiń i usuń ręcznik; rozłóż bitą śmietaną i ponownie zwiń. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Bita śmietanaBita śmietana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CukierCukier
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
6
Rozpuścić granulki kawy we wrzącej wodzie; dobrze wymieszać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa RozpuszczalnaKawa Rozpuszczalna
WodaWoda
7
Roztopić czekoladę w górnej części podwójnego kotła; dodać masło, mieszaninę kawy i sól, mieszając, aż będzie gładka. Chłodny do letniego. Wymieszać około 2 1/2 szklanki przesianego cukru pudru, aby uzyskać konsystencję rozłożystą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
KawaKawa
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
8
Równomiernie rozprowadzić lukier na cieście. Oznacz szpatułką lub zębami widelca, aby przypominać korę drzewa.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
KoraKora
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
9
Dekoruj kandyzowanymi wiśniami. Przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie KandyzowaneWiśnie Kandyzowane
10
Uwaga: na pokazanym zdjęciu użyliśmy liści laurowych, nasion granatu i startej czekolady jako rustykalnych dodatków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
Liście LauroweLiście Laurowe
CzekoladaCzekolada
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn