Buche De Noel może być tylko przystawką, której szukasz. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 358 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cukier puder, szczyptę soli, czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Buche de Noel, Bûche de Noël, oraz Buche de Noel dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Nasmaruj 15 - x 10-x 1-calową patelnię jellyroll; linia z woskowanym papierem i lekko nasmaruj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Połącz pierwsze 3 składniki; pokonać ze średnią prędkością miksera elektrycznego. Stopniowo dodawać 3/4 szklanki cukru, ubijając aż do uzyskania gęstego i jasnego koloru. Złóż mąkę, kakao i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
3
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Piec w temperaturze 400 przez 13 minut lub do momentu, gdy powierzchnia wróci po delikatnym naciśnięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Przesiać 2 do 3 łyżki cukru pudru w 15-x 10-calowy prostokąt na ręczniku lnianym. Ciasto obrócić na cukier; usunąć woskowany papier z ciasta. Przyciąć ostre krawędzie, jeśli to konieczne. Zaczynając od krótkiego końca, ostrożnie tocz ciasto i ręcznik, Moda jellyroll. Dokładnie schłodzić na stojaku z drutu. Rozwiń i usuń ręcznik; rozłóż bitą śmietaną i ponownie zwiń. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Bita śmietana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cukier
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
6
Rozpuścić granulki kawy we wrzącej wodzie; dobrze wymieszać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa Rozpuszczalna
Woda
7
Roztopić czekoladę w górnej części podwójnego kotła; dodać masło, mieszaninę kawy i sól, mieszając, aż będzie gładka. Chłodny do letniego. Wymieszać około 2 1/2 szklanki przesianego cukru pudru, aby uzyskać konsystencję rozłożystą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Czekolada
Masło
Kawa
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny Kocioł
8
Równomiernie rozprowadzić lukier na cieście. Oznacz szpatułką lub zębami widelca, aby przypominać korę drzewa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Kora
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
9
Dekoruj kandyzowanymi wiśniami. Przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie Kandyzowane
10
Uwaga: na pokazanym zdjęciu użyliśmy liści laurowych, nasion granatu i startej czekolady jako rustykalnych dodatków.