Bułeczki Drożdżowe Miodowo-Pszenne

Bułeczki Drożdżowe Miodowo-Pszenne
Need a chleb wegetariański? Miodowo-pszenne bułki drożdżowe mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz regularne aktywne drożdże, miód, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 621 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Bułeczki Drożdżowe Miodowo-Pszenne, Bułeczki Drożdżowe Miodowe, oraz Bułeczki Drożdżowe Miodowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, wymieszać mąkę pszenną, 1 szklanka mąki uniwersalnej, sól i drożdże. W rondlu 1-quart, podgrzać wodę i 6 łyżek każdy z miodu i masła, aż bardzo ciepłe (120F do 54°). Ubić ciepłą ciecz i jaj do mieszanki mąki z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do zwilżenia, skrobanie miski często. Beat na średniej prędkości 3 minuty, skrobanie miski często. Ubić w pozostałych 1 do 1 1/2 szklanki mąki uniwersalnej do miękkich, gładkich form ciasta (ciasto będzie lepkie). Przykryć; przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Lekko posmaruj 12 muffinek o regularnym rozmiarze masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
3
Umieścić ciasto na mąki powierzchni roboczej; delikatnie wcisnąć pięść do ciasta, aby spuścić powietrze. Ciasto podzielić na 12 równych części; podzielić na 3 porcje. Uformuj każdą część w kulkę, ciągnąc krawędzie pod, Aby uzyskać gładką górę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
4
Umieść 3 kulki, gładkie do góry, w każdej filiżance muffinki. Przykryć; odstawić na ciepło (80F do 29°) umieścić 45 minut do 1 godziny lub aż podwoi się rozmiar.
5
Rozgrzać piekarnik do 191°. odkryć ciasto; piec 18 minut lub aż złoty kolor. Natychmiast wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Chłodne 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Tymczasem w rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać pozostałe 2 łyżki miodu i masła, aż się stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
7
Posmaruj ciepłe rolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn