Brązowy ryż Penne z bakłażanem
Brązowy ryż Penne z bakłażanem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.32 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka brązowego ryżu penne, ząbki czosnku, bakłażan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać brązowy ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy Brązowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brązowy ryż penne z jagnięciną i miętowym pesto, Sałatka Z Pieczonego Bakłażana I Brązowego Ryżu, oraz Serowa zapiekanka z brązowego ryżu z cukinią i bakłażanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj bakłażan i cebulę; smażyć 8 minut lub aż cebula jest rumiane. Mieszać w czosnku; podsmażyć 3 protokół.
Dodaj sól, pieprz, i sos do makaronu; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować 5 minut.
Zdjąć z ognia; wymieszać z bazylią.
Wrzucić mieszankę bakłażana z makaronem.
Posypać 1 szklanką sera; wrzucić delikatnie. Wierzch równomiernie z pozostałą 1/2 szklanki sera.