Brązowy Cukier-Ciasto Z Kremem Imbirowym
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 311 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony imbir, jajka, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Tort z podwójnym imbirem z brązowym cukrem Mascarpone bitą śmietaną, Lody Z Brązowym Cukrem I Imbirem, oraz Karmelizowany ananas z brązowym cukrem-lody imbirowe.
Instrukcje
Masło i mąka bochenek patelni lub 8-calowy springform patelni. Jeśli używasz patelni bochenkowej, wyłóż dno i zakończ papierem do pieczenia. Rozgrzej piekarnik do 177°.
Mąki, proszek do pieczenia i sól wymieszać w dużej misce i ubić. Zrób studnię w środku.
Za pomocą mocowania trzepaczką miksera elektrycznego, ubić jajka do spienienia, a następnie dodać śmietanę, cukier i aromaty. Beat aż masz coś, co wygląda jak miękka bita śmietana. (Jeśli używasz cukru klonowego, krem może nie zagęścić, ale ciasto nadal będzie działać.)
Wlać mieszaninę do środka mieszaniny mąki i ubijać razem, aż dobrze połączone i wolne od grudek. Zeskrobać ciasto na patelnię, a nawet go.
Piec, aż tester ciasto wyjdzie czysty, 50 do 60 minut.
Ostudzić przez 15 minut, a następnie zdjąć obręcz lub obrócić ciasto z patelni i wyjąć papier. Ostudzić przed krojeniem.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition