Brązowy Cukier-Ciasto Z Kremem Imbirowym

Brązowy Cukier-Ciasto Z Kremem Imbirowym
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 311 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony imbir, jajka, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Tort z podwójnym imbirem z brązowym cukrem Mascarpone bitą śmietaną, Lody Z Brązowym Cukrem I Imbirem, oraz Karmelizowany ananas z brązowym cukrem-lody imbirowe.

Instrukcje

1
Masło i mąka bochenek patelni lub 8-calowy springform patelni. Jeśli używasz patelni bochenkowej, wyłóż dno i zakończ papierem do pieczenia. Rozgrzej piekarnik do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
Mąki, proszek do pieczenia i sól wymieszać w dużej misce i ubić. Zrób studnię w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Za pomocą mocowania trzepaczką miksera elektrycznego, ubić jajka do spienienia, a następnie dodać śmietanę, cukier i aromaty. Beat aż masz coś, co wygląda jak miękka bita śmietana. (Jeśli używasz cukru klonowego, krem może nie zagęścić, ale ciasto nadal będzie działać.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Cukier KlonowyCukier Klonowy
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Wlać mieszaninę do środka mieszaniny mąki i ubijać razem, aż dobrze połączone i wolne od grudek. Zeskrobać ciasto na patelnię, a nawet go.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
5
Piec, aż tester ciasto wyjdzie czysty, 50 do 60 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Ostudzić przez 15 minut, a następnie zdjąć obręcz lub obrócić ciasto z patelni i wyjąć papier. Ostudzić przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Smak
8
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn