Brzoskwiniowy Mrożony Jogurt
Mrożony jogurt brzoskwiniowy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis bezglutenowy serwuje 6 i kosztuje 54 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Jeśli masz pod ręką wodę, brzoskwinie, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 37%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Brzoskwiniowy mrożony jogurt, Brzoskwiniowy Mrożony Jogurt, oraz Mrożony Jogurt Brzoskwiniowy podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić brzoskwinie w blenderze; przykryć i proces, aż puree. Odłóż na bok.
W małym rondlu posypać żelatyną zimną wodą; odstawić na 1 minutę. Wymieszać z cukrem. Gotować i mieszać na małym ogniu, aż żelatyna i cukier są rozpuszczone.
W dużej misce połączyć jogurt, puree z brzoskwini i mieszaninę żelatyny do zmieszania.
Wlać do niezagospodarowanego 9-in. kwadratowe naczynie. Przykryć i zamrozić na 3-4 godziny lub do częściowego zastygnięcia.
Pokroić na kawałki i umieścić w dużej misce; beat na średniej prędkości, aż gładka.
Przenieść do pojemnika zamrażarki. Przykryć i zamrozić do twardości, około 2 godzin.