Peach Whisky Chicken to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.8 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 986 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 128 fanów. Mieszanka ziemniaków, brzoskwinie, sos worcestershire, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest dobre. Spróbuj Brzoskwiniowy Kurczak z brzoskwiniowym bulgurem, whisky sour + wideo, oraz Whisky-Pekan Toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
Rozgrzać masło i oliwę z oliwek na dużej patelni lub garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodać kawałki kurczaka i gotować, aż złoty brąz ze wszystkich stron, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszelki Cannelloni
5
Wyjąć z patelni i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj cebulę na patelni i wymieszać i gotować na średnim ogniu, aż półprzezroczyste, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Wlać whisky, uważając, jeśli gotujesz na otwartym ogniu. Gotować przez 3 minuty lub tak, pozwalając whisky gotować i zmniejszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whiskey
8
Weź swój ulubiony butelkowany sos barbecue i wlej go na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodać konfitury brzoskwiniowe, sos Worcestershire i 1/2 szklanki wody do sosu, następnie ubijać do połączenia.
Przykryj patelnię pokrywką lub folią aluminiową, a następnie piecz w piekarniku, aż kurczak będzie miękki i spadnie z kości sos jest piękny i bogaty, a brzoskwinie są miękkie (około 1 1/2 godziny). Stąd wiesz, że to jest zrobione!