Peach Whisky Chicken to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.8 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 986 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 128 fanów. Mieszanka ziemniaków, brzoskwinie, sos worcestershire, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest dobre. Spróbuj Brzoskwiniowy Kurczak z brzoskwiniowym bulgurem, whisky sour + wideo, oraz Whisky-Pekan Toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Rozgrzać masło i oliwę z oliwek na dużej patelni lub garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Przykryj patelnię pokrywką lub folią aluminiową, a następnie piecz w piekarniku, aż kurczak będzie miękki i spadnie z kości sos jest piękny i bogaty, a brzoskwinie są miękkie (około 1 1/2 godziny). Stąd wiesz, że to jest zrobione!