Brzoskwiniowy chrupiący z płatkami owsianymi-polewa orzechowa
Brzoskwinia chrupiąca z płatkami owsianymi-polewa orzechowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka masła, brązowy cukier, tapioka instant, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Brzoskwinia i Jagoda chrupiące z chrupiącą polewą, Brzoskwinia i Jagoda chrupiące z przyprawami - Pekan polewa, oraz Chrupiący imbir-wiśnia-gruszka z polewą owsianą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Połącz brzoskwinie, tapiokę, ekstrakt migdałowy i 1/4 szklanki brązowego cukru w misce. Odstawić mieszaninę na bok, aż perły tapioki zmiękną, około 15 minut.
Pozostałe 1/4 szklanki brązowego cukru i mąki ubić w osobnej misce.
Przetwarzaj płatki owsiane z orzechami włoskimi w robocie kuchennym, pulsując kilka razy, aby zmielić grubą okruchy; wymieszaj orzechy włoskie i owies w mieszaninę mąki.
Skropić polewę roztopionym masłem i wymieszać widelcem, aby uzyskać duże okruchy polewy.
Wlać brzoskwinie i ich sok do naczynia do pieczenia o wymiarach 8x8 cali; rozprowadzić okruchy na brzoskwiniach w równej warstwie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż polewa jest złoty kolor i brzoskwinie są bulgotanie, 35 do 40 protokół.