Brzoskwiniowo-Orzechowy Rugelach
Brzoskwiniowo-orzechowy Rugelach jest Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 434 kalorie. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz masło, ser śmietankowy, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 27%. Spróbuj Brzoskwiniowo-Orzechowy Rugelach, Morelowy Pekan Rugelach, oraz Rugelach Żurawinowo-Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 10 do 12 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie. Zwiększenie temperatury pieca do 37
Mąkę impulsową i następnie 3 składniki w robocie kuchennym 3 lub 4 razy, aż ciasto utworzy małą kulkę i opuści boki miski. Ciasto podzielić na 8 porcji, kształtując każdą porcję w kulkę. Owinąć każdą kulkę oddzielnie w folię i schłodzić od 1 do 24 godzin.
Podgrzać konserwy w małym rondlu na średnim ogniu, często mieszając, 2 do 3 minut lub do ogrzania.
Rozwałkuj 1 kulkę ciasta w 8-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni.
Wyszczotkuj ciasto od 1 do 2 łyżek. ciepłe konfitury.
Posypać 2 Łyżki. pekan na konfiturach na cieście.
Przetnij okrąg na 8 klinów i zwiń kliny, zaczynając od szerokiego końca, tworząc kształt półksiężyca.
Umieść, wskaż boki w dół,na lekko wysmarowanej pergaminem blasze do pieczenia. Powtórz procedurę z pozostałymi kulkami ciasta, konfiturami i orzechami pekan.
Połącz cukier i cynamon; posypać kreskami.
Piec w temperaturze 375 przez 15 do 20 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z blach do pieczenia i przenieść do stojaków Z Drutu. Całkowicie schłodzić (około 20 minut).
SPRÓBUJ TEGO TWISTA! Rugelach morelowo-migdałowy: Zastąp konfitury morelowe na konfitury brzoskwiniowe i migdały na pekany. Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami, zmniejszając czas opiekania w Kroku 1 do 8 do 10 minut.