Brzoskwiniowo-Nektarynowy Placek Kukurydziany
Przepis brzoskwiniowo-Nektarynowy placek kukurydziany może zaspokoić Twoje Południowe pragnienie w przybliżeniu 45 minut. Ten przepis służy 9. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Świetnie sprawdza się jako deser. Jeśli masz mąkę, mąkę kukurydzianą, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Spróbuj Borówka Brzoskwiniowa Placek Kukurydziany, Cornmeal Drop-Biscuit Peach Cobbler, oraz Rustykalna nektarynka i jeżyna Crostata ze skórką z mąki kukurydzianej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce; delikatnie wymieszaj. Łyżka do 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia.
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 5 składników (mąka przez sól) wymieszać w średniej misce; pokroić w margarynę blenderem lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała Gruboziarnisty posiłek.
Dodaj mleko, mieszając tylko do wilgotnego. Wrzucić ciasto na masę owocową, aby uformować 9 kopców; posypać 1 łyżką cukru.
Piec w 375 przez 40 minut lub aż polewa będzie złoty kolor.