Brzoskwiniowe Śniadanie Slush

Brzoskwiniowe Śniadanie Slush
Jeśli 63 grosze za porcję spada w budżecie, brzoskwiniowe śniadanie Slush może być spektakularny bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz nektar morelowy, brzoskwinie, koncentrat soku pomarańczowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Maślanka Brzoskwiniowa, Skinny Peach Cream Slush, oraz Sparkling Peach Slush Punch.

Instrukcje

1
W blenderze połączyć brzoskwinie, koncentrat soku pomarańczowego i nektar; przykryć i przetworzyć do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
NektarNektar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać do pojemnika z zamrażalnikiem; przykryć i zamrozić do twardości. Aby służyć, miarka 2/3 szklanki mrożonej mieszaniny do szklanki; dodać 1/3 szklanki sody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn