Brzoskwiniowe Śniadanie Slush

Brzoskwiniowe Śniadanie Slush
Jeśli 63 grosze za porcję spada w budżecie, brzoskwiniowe śniadanie Slush może być spektakularny bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz nektar morelowy, brzoskwinie, koncentrat soku pomarańczowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Maślanka Brzoskwiniowa, Skinny Peach Cream Slush, oraz Sparkling Peach Slush Punch.

Instrukcje

1
W blenderze połączyć brzoskwinie, koncentrat soku pomarańczowego i nektar; przykryć i przetworzyć do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
NektarNektar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać do pojemnika z zamrażalnikiem; przykryć i zamrozić do twardości. Aby służyć, miarka 2/3 szklanki mrożonej mieszaniny do szklanki; dodać 1/3 szklanki sody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn