Brzoskwiniowe Ciasto Do Góry Nogami
Brzoskwiniowe ciasto do góry nogami to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, brązowy cukier, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Ciasto Brzoskwiniowe Do Góry Nogami, Niskotłuszczowe Ciasto Brzoskwiniowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Brzoskwiniowe Do Góry Nogami.
Instrukcje
Roztopić 2 łyżki masła w 10-calowej patelni żeliwnej na średnim ogniu; posypać brązowym cukrem na patelni.
Umieść 1 połówkę brzoskwini, pokrój bok do góry, na środku patelni; ułóż pozostałe połówki brzoskwini wokół środkowej połowy brzoskwini. Ułóż połówki wiśni, pokrój boki w górę, wokół połówek brzoskwini. Odstawić patelnię.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać trzepaczką.
W dużej misce umieścić cukier granulowany, serek śmietankowy i 3 łyżki masła; ubić mikserem na średniej prędkości 3 minuty.
Dodać jajko i białko; dobrze ubić.
Dodać mieszankę mąki do mieszanki jaj na przemian z sokiem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki; dobrze wymieszać po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią. Łyżka ciasto do środka przygotowanej patelni; delikatnie rozprowadzić ciasto na pokrycie owoców.
Piec w temperaturze 350 przez 35 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po lekkim dotknięciu w środku. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu. Obróć nóż w krawędź ciasta.
Umieść talerz do góry nogami na patelni; Odwróć na talerz.
Odstawić na 2 minuty przed wyjęciem patelni.