Brzoskwiniowa Limeade Granita
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i wegańskie przepisy do skrzynki receptury, brzoskwinia Limonka Granita może być przepis należy spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Mieszanka soku z limonki, liści mięty, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kolczasta Brzoskwinia Limeade Granita, Bourbon-Peach Limeade, oraz Bourbon Peach Limeade.
Instrukcje
Połącz 4 szklanki wody i 3 kolejne składniki (przez liście mięty) w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut. Chłodne 40 minut.
Połowę mieszanki brzoskwini umieścić w blenderze; proces do uzyskania gładkiej masy.
Wlać puree mieszanki brzoskwini do 13 x 9-calowe szklane lub ceramiczne naczynie do pieczenia.
Pozostałą mieszankę brzoskwini i sok z limonki połączyć w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodaj do naczynia do pieczenia.
Zamrażać do częściowego zamrożenia (około 2 godzin). Zeskrobać widelcem, zgniatając wszelkie grudki. Zamrażać, skrobać widelcem co 45 minut, 1 1/2 godziny lub do całkowitego zamrożenia. Miarka do dań deserowych i udekorować plasterkami brzoskwini i gałązkami mięty, w razie potrzeby.