Brzoskwinie owinięte pancettą z bazylią i dojrzałym balsamicznym
Brzoskwinie owinięte pancettą z bazylią i dojrzałym balsamicznym jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 8G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,16 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka wieku ocet balsamiczny, liście bazylii, brzoskwinie freestone-połówki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Brzoskwinie owinięte pancettą z bazylią i dojrzałym balsamicznym, Pomidory ze świeżą bazylią i dojrzałym balsamicznym, oraz Małże w Pancetcie z bazylią.
Instrukcje
Ułóż plastry pancetta na powierzchni roboczej. Na brzeg każdego plasterka ułożyć klin brzoskwini, doprawić solą i pieprzem, a na wierzch ułożyć liść bazylii.
Zwiń pancettę, aby zamknąć brzoskwinie.
Na średniej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodać połowę owinięte brzoskwinie i gotować na umiarkowanym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż pancetta jest rumiane i chrupiące, o 4 protokół.
Przełożyć na talerz i powtórzyć z pozostałymi brzoskwiniami.
Lekko skropić brzoskwinie dojrzałym octem balsamicznym i podawać.