Brzoskwinie i śliwki z kruszonką sezamową
Brzoskwinie i śliwki z kruszonką sezamową mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 87 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka brzoskwiń, sól koszerna, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Dżem Jeżyn Z Brzoskwiniami Lub Śliwkami, Grillowane brzoskwinie i śliwki z Mascarpone, oraz Sałatka szpinakowa ze świeżymi winogronami, śliwkami, brzoskwiniami i kiwi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 i wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. W robocie kuchennym mąkę wymieszać z jasnobrązowym cukrem i solą.
Dodaj masło i tahini i puls, aż wilgotne okruchy tworzą.
Dodaj czarne nasiona sezamu i pulse połączyć. Rozsypać okruchy tahini na blasze i piec je przez około 20 protokół, aż będą złote i chrupiące.
Ostudzić, a następnie rozbić wszelkie duże grudki.
Tymczasem, w dużej patelni, połączyć śliwki i brzoskwinie z cukrem granulowanym i sokiem z cytryny i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż owoce są po prostu zmiękczone i soki są zagęszczone, o 10 protokół.
Zeskrobać owoce w płytkim naczyniu zapiekanki lub szklanym talerzu ciasto i posypać okruchy.
Piec na środku piekarnika, aż owoce będą bulgotać, około 10 minut.
Ostudzić przez 5 minut, a następnie podawać.