Bruschetta ze świeżymi sardynkami Monterey
Bruschetta ze świeżymi sardynkami Monterey może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,32 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 11g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać cytryny, sardynki, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Grillowane Sardynki Monterey, Grillowane sardynki Monterey z cytryną i ziołami, oraz Sardynki Marynowane Świeże dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do pieczenia.
Lekko oliwę kromki chleba z oliwą z oliwek i umieścić je na blasze do pieczenia.
Umieścić w piekarniku i tosty na złoty kolor i chrupiące.
Podczas gdy grzanka jest jeszcze ciepła, natrzyj 1 stronę każdego plastra świeżym czosnkiem.
Umieścić 2 filety sardynki, srebrną skórką do góry, na każdym toście i umieścić z powrotem na blasze do pieczenia. Doprawić solą i pieprzem.
Wyjmij tacę z piekarnika i udekoruj wyciskanym sokiem z cytryny i posiekaną natką pietruszki.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.