Bruschetta z pomidorem i bazylią
Bruschetta z pomidorem i bazylią wymaga około 12 minut od początku do końca. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Jeśli masz czosnek, pomidory śliwkowe, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 72 fanów. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Bruschetta Z Pomidorem I Bazylią, Pomidorowa Bazylia Bruschetta, oraz Bruschetta z pomidorem i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej brojlery do wysokiej (jeśli wolisz, możesz również grillować chleb).
Umieścić kromki chleba na patelni brojlerów. Chleb Char z każdej strony pod gorącym brojlerem, miej na niego oko! Tosty natrzeć popękanym czosnkiem i skropić olejem. Posiekać posiekane pomidory i umieścić w małej misce. Ułóż liście bazylii jeden na drugim i zwiń w kłódkę. Bazylia cienko pokroić w zielone konfetti i luźno połączyć z pomidorami.
Dodaj do miski mżawkę oleju i trochę grubej soli i delikatnie wrzuć pomidory i bazylię do pokrycia. Stos toastów wokół miski polewy.
Umieść łyżkę do czerpaka polewy w misce i służyć.