Bruschetta z pomidorem i bazylią

Bruschetta z pomidorem i bazylią
Przepis Bruschetta z pomidorem i bazylią można zrobić w około 35 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny, lacto ovo wegetariański i wegański przepis ma 145 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 55 centów za porcję. 11033 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Mieszanka octu balsamicznego, sól morska, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Pomidorowa Bazylia Bruschetta, Tomato & Basil Bruschetta, oraz Pomidorowa Bazylia Bruschetta.

Instrukcje

1
Blanszować i obrać pomidory: doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia. Gdy woda się nagrzewa, wykonuj płytkie cięcia w kształcie krzyża na końcach końcówek pomidorów (ułatwi to obieranie pomidorów).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Gdy woda się zagotuje, wyjmij garnek z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Włożyć pomidory do gorącej wody i blanszować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Wyjąć łyżką szczelinową i odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Następnie delikatnie obrać skórki pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Wytnij podstawę łodygi nożem do parkowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6
Pomidory pokroić na połówki lub ćwiartki i wycisnąć większość soków i nasion.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
7
Rozgrzej piekarnik do 230°C (450°F) za pomocą stelaża w górnym gnieździe piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Pomidory posiekać, wrzucić czosnek, oliwę z oliwek, ocet, bazylia, sól i pieprz: drobno posiekać pomidory i umieścić je w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Wymieszaj mielony czosnek, 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i ocet balsamiczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
10
Wymieszać z cienko pokrojoną bazylią i dodać sól i świeżo zmielony czarny pieprz, dodając więcej do smaku. Uwaga, pomidory uwielbiają sól; być może trzeba dodać więcej, niż się spodziewasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
11
Toast plasterki bagietki: użyj noża do chleba pokroić bagietkę na przekątnej co pół cala grube plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do ChlebaNóż Do Chleba
12
Po jednej stronie każdego plastra posmaruj oliwą z oliwek (pomaga w tym szczotka do ciast) i połóż oliwę na blasze do pieczenia lub patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
13
Plastry bagietki będą tosty najlepiej w górnej szafie piekarnika, więc może trzeba pracować w partiach do tosty je wszystkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
14
Gdy piekarnik osiągnie 232° (230°C) umieść plastry w piekarniku na górnej półce i tosty przez 5 do 6 minut, aż lekko rumiane wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
15
Jeśli chcesz można toast kromki chleba bez powlekania je najpierw w oliwie z oliwek. Toast je, aż lekko rumiane po obu stronach. Następnie przeciąć ząbek czosnku na pół i natrzeć jedną stronę grzanki. Następnie posmaruj oliwą z oliwek. (Patrz Najprostszy Chleb Czosnkowy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
16
Podawać tosty z mieszaniną pomidorów: ułóż tosty na talerzu, z oliwą do góry (oliwa z oliwek pomoże stworzyć tymczasową barierę utrzymującą chleb przed rozmoczeniem z posiekanych pomidorów).
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
17
Albo służyć tosty zwykły z miską mieszaniny pomidorów bruschetta na stronie dla ludzi do góry własne, lub użyć łyżki, aby delikatnie góry każdy tosty kromka chleba z niektórych mieszaniny pomidorów. Jeśli top każdy plaster indywidualnie, zrobić to tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Polecane wino: Chianti, Sparkling Rose, Wino Musujące, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, musujące różowe i wino musujące to moje najlepsze propozycje dla bruschetty. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Caposaldo Chianti z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn