Bruschetta z Fontiną i zieleniną

Bruschetta z Fontiną i zieleniną
Need a vegetarian hor d ' oeuvre? Bruschetta z Fontinanem i zieleniną może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,13 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 449 kalorii. 21 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Mieszanka szpinaku, czosnku, płatków pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na wybitny wynik spoonacular 88%. Spróbuj Bruschetta z Fontinanem i zieleniną, Tomato & Fontina Bruschetta, oraz Bruschetta z Fontinanem i szparagami podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W przypadku tostów: umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. wyłożyć blachę do pieczenia papierem pergaminowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Ułożyć kromki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia i skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Piec do jasnego złota, około 10 minut. Schłodzić przez 2 minuty. Pocierać ciepłe tosty ściętą stroną czosnku. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Do polewania: na dużej patelni rozgrzej olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj płatki czosnku i czerwonej papryki i gotuj, aż czosnek będzie pachnący, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
7
Dodać 1/2 szpinaku i mieszać, aż zacznie więdnąć, około 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
8
Dodaj pozostały szpinak i gotuj do więdnięcia, około 2 minut. Doprawić solą, do smaku. Używając szczypiec, ułóż szpinak na tostach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
9
Posyp serem i piecz przez 5 do 8 minut, aż ser się rozpuści i zacznie bulgotać. Doprawić solą i ostudzić przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Przełóż bruschettę na talerz i podawaj.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z nich jest Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych owocowych smakach zrównoważonych odrobiną dębu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W32 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn