Bruschetta-Kubki Z Kozim Serem
Bruschetta-kubki z kozim serem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 75 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 87 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś kłodę z koziego sera, udekoruj: liście tymianku, skorupki ciasta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Bruschetta Z Kozim Serem, Ser Kozi Bruschetta, oraz Ser Kozi Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić muszle w płytkiej patelni. Ser kozi podzielić równomiernie między skorupki, naciskając delikatnie, aby wypełnić dno każdej z nich. Łyżka 1 łyżeczka Bruschetta polewa do każdej powłoki.
Piec w temperaturze 350 przez 4 do 5 minut lub do całkowitego ogrzania.
Dekorować, w razie potrzeby.
Pesto-kozi ser kubki: Zastąp 1/4 szklanki przygotowanego pesto bazyliowego na 1/3 szklanki polewy bruschetta. Postępuj zgodnie z zaleceniami, pomijając liście tymianku. Po upieczeniu polać drobno posiekanymi pomidorami i prażonymi orzeszkami piniowymi.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy chrupiących muszli Siljans Croustades i słodkiej papryki Gia Russa, warzyw i oliwek Bruschetta.