Bruschetta krabowo-cytrynowa
Przepis Krab i cytryna Bruschetta może zaspokoić swoje pragnienie śródziemnomorskie w około 21 minut. Na 2,55 zł za porcję, dostajesz Hor d ' oeuvre, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 376 kalorii. Jeśli masz skórkę z cytryny, sok z cytryny, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Crab Bruschetta, Trochę Cytryny {: Lemon Basil Bruschetta}, oraz Bruschetta cytrynowo-tymiankowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Ułóż kromki chleba w jednej warstwie na ciężkiej blasze do pieczenia.
Skrop obie strony chleba oliwą. Doprawić solą i piec do jasnego złota, około 10 minut. Ostudzić przez 1 minutę, a następnie natrzeć tosty pokrojoną stroną czosnku.
Dla kraba: w małej misce delikatnie połącz kraba, sok z cytryny, szczypiorek i sól.
Na majonez: w małej misce, połączyć majonez, jogurt, Skórka z cytryny, sól, i pieprz cayenne.
Mięso krabowe podzielić równomiernie i ułożyć na tostach. Wymieszać z około 1 łyżeczką mieszanki majonezu i podawać natychmiast.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.