Brukselka z wędzonym boczkiem w kremie musztardowym z polewą Parmezanową
Brukselka z wędzonym boczkiem w kremie musztardowym zwieńczona skórką z parmezanu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11220 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, mleko, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Parmezan pieczona brukselka z podwójnym wędzonym boczkiem, Pieczona brukselka i boczek w sosie musztardowym, oraz Brukselka Z Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brukselkę blanszować, aż będzie miękka i odstawić na bok.Boczek ugotować na patelni, odstawić na bok i odsączyć wszystko oprócz łyżki tłuszczu.
Dodaj masło do patelni i niech się stopi, a następnie bańki.
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 5-7 protokół.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o minutę.
Wymieszać w mące i gotować na wolnym ogniu, aż po prostu zaczyna się trochę brązowy.
Wymieszaj mleko, gałkę muszkatołową, musztardę, sól i pieprz oraz połowę sera i podgrzewaj, aż ser się rozpuści i sos zgęstnieje.
Brukselkę i boczek wymieszać z sosem i wlać do naczynia do pieczenia.
Bułkę tartą wymieszać z pozostałym serem i posypać brukselką.
Piec w rozgrzanym piekarniku 177°, aż będzie bulgotać po bokach i złocisty na górze, około 15-20 minut.