Brukselka z rodzynkami i orzeszkami piniowymi
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Brukselka z rodzynkami i orzeszkami piniowymi może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.13 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, orzeszki piniowe, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 21 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 89%. Podobne przepisy to Brukselka z orzeszkami pinii, Pieczona Brukselka Z Orzeszkami Pinii, oraz Fettuccine z brukselką i orzeszkami pinii.
Instrukcje
Brukselkę gotować we wrzącej wodzie na pokrycie 4 minut lub do chrupkości-przetargu; dobrze odcedzić.
Transfer brukselki do dużej patelni nonstick.
Dodać rodzynki i orzeszki piniowe; gotować na średnim ogniu 5 minut lub aż lekko rumiane.
Dodać sok jabłkowy i kolejne 3 składniki; gotować 1 minutę. Wymieszać z boczkiem.