Brukselka z orzechami pekan
Brukselka z orzechami pekan to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Mieszanka cebuli, ząbki czosnku, mniej sodu rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Brukselka z orzechami pekan, Brukselka z orzechami pekan, oraz Pieczona brukselka z orzechami pekan.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 4 minut lub aż lekko rumiane. Wymieszać z brukselką; podsmażyć 2 minuty.
Dodać bulion i cukier; gotować 5 minut lub aż płyn prawie odparuje, często mieszając. Wymieszać z solą.