Brukselka z kasztanami, pancettą i pietruszką
Brukselka z kasztanami, Pancettanem i pietruszką może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 239 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.13 za porcję. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 30 minut. Jeśli masz pancetta, masło, kasztany, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brukselka z kasztanami, Pancettanem i pietruszką, Brukselka Z Pancettanem I Kasztanami, oraz Kiełki z kasztanami i chrupiącą pancettą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć DNA z każdej z kiełków, cięcia Krzyża w każdym, jak idziesz, lub co najmniej ukośnik. To może nie być konieczne, ale nie mogę tego zrobić. Następnie przełóż je do dużej patelni osolonej wrzącej wody i gotuj do miękkości, ale nadal zachowując trochę kęsa, około 5 minut lub tak w zależności od wielkości. Wystarczy łyżka jeden z wody i test (bez poparzenia języka, a tym samym rujnuje cały lunch dla siebie), aby mieć pewność.
W międzyczasie, na patelni wystarczająco duży, aby wziąć wszystko później (lub po prostu odsączyć kiełki i użyć ich patelni, po youve odsączone je), gotować kostki pancetta w oleju, ze skórką dla bardziej słonego tłuszczu renderowania, aż są brązowieje i chrupiące, ale nie gotowane do punktu o wysuszone.
Dodać masło i kasztany i, drewnianą łyżką lub łopatką, naciśnij na kasztany, aby je trochę rozbić. Gdy są rozgrzane przez, podgrzać i wrzucić Marsala, pozwalając bańki z dala, fusing z tłuszczu pancetta i Kasztanowaty masło do tworzenia chwalebny syrop pikantny.
Dodać odsączone kiełki i dobrze obrócić, posypując połowę pietruszki. Daj dobre mielenie pieprzu; nie trzeba soli, biorąc pod uwagę pancetta, ale oczywiście smak zobaczyć. Odcedzić do rozgrzanego talerza i posypać pozostałą posiekaną natką pietruszki.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino można spróbować jest Brancaia Chianti Classico Riserva. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 38 dolarów.
![Brancaia Chianti Classico Riserva]()
Brancaia Chianti Classico Riserva
Ta Chianti Classico Riserva pokazuje tropikalne i czarne aromaty owoców, z nutami orzechów i migdałów na podniebieniu. Wykonane z najlepszych winogron Sangiovese z dwóch naszych winnic estate, Brancaia Estate i Poppi Vineyard, to wino ma gęsty, rubinowo-czerwony kolor i długie, aromatyczne wykończenie.Mieszanka: 80% Sangiovese, 20% Merlot