Brukselka z grzybami

Brukselka z grzybami
Brukselka z grzybami może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 122 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.0 za porcję. Jeśli masz brukselkę, sok z cytryny, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest solidne. Brukselka i grzyby, Pikantne brukselki i grzyby, oraz Pieczona brukselka z grzybami są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Brukselkę gotować w garnku z lekko osoloną wrzącą wodą przez 15 minut lub do momentu, gdy będzie miękka widelcem; przecedzić przez durszlak, usuwając jak najwięcej wody. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać grzyby, aż lekko rumiane. Brukselkę wrzucić z grzybami, posypać natką pietruszki i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn