Brukselka z gorącym bekonem Vinaigrette
Brukselka z gorącym bekonem Vinaigrette może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.12 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 163 kalorie, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól koszerną, musztardę dijon, mocno zapakowany brązowy cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka z brukselki z ciepłym boczkiem Vinaigrette, Pieczona brukselka z boczkiem, pekanami i Klonowo-balsamicznym winegretem, oraz Brukselka w Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia obramowane blachy do pieczenia z folią aluminiową.
Gotować boczek, aż chrupiące w dużej patelni.
Boczek wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na papierowych ręcznikach. Rezerwy 1/4 szklanki kapie na patelni.
W dużej misce wymieszać brukselkę, oliwę z oliwek i sól.
Umieścić kiełki na przygotowanej blasze do pieczenia i piec do miękkości, o 20 protokół.
Dodaj ocet, brązowy cukier i musztarda do reserved boczek kapie na patelni. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż mieszanina zostanie zmniejszona o połowę, około 6 minut.
Wlać mieszaninę na kiełki, podrzucając delikatnie do herbu.