Brukselka z chrupiącym boczkiem i szalotką
Brukselka z chrupiącym boczkiem i szalotką to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 7. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, brukselkę, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Posiekana patelnia rumiana brukselka z chrupiącą smażoną szalotką, Brukselka z boczkiem i szalotką, oraz Brukselka z boczkiem, czosnkiem i szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 3 minut, często mieszając. Za pomocą łyżki szczelinowej usunąć boczek, zastrzegając kapiele na patelni; odcedzić boczek.
Dodaj szalotki do kapiących na patelni; smażyć 1 do 2 minut lub aż lekko rumiane.
Dodaj masło i brukselkę; smażyć 3 protokół.
Dodaj bulion; smażyć 2 minuty. Wymieszać z octem.
Zdjąć patelnię z ognia, wymieszać z pieprzem i posypać boczkiem.