Brukselka Rozdrobniona

Brukselka Rozdrobniona
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać rozdrobnione brukselki spróbować. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 97 centów za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 5 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz szalotkę, sok z cytryny, brukselkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Posiekana Brukselka Sauté, Rozdrobnione brukselki i szalotki, oraz Śródziemnomorskie Rozdrobnione Brukselki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Gotować boczek, aż chrupiące w dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wyjąć łyżką szczelinową na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Podczas gotowania boczku, odciąć końce brukselki. Następnie posiekaj brukselkę na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
5
Połóż je pocięte na boki i drobno posiekaj, aż wszystkie zostaną rozdrobnione.
6
Dodaj czosnek i szalotki na patelni i saute aż pachnące i szalotki są miękkie, 1 do 2 protokół. Wymieszać z brukselką i saute do miękkiej chrupiące, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodać szczyptę brązowego cukru. Doprawić solą i pieprzem, dodać sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
RamięRamię
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8
Saute na 1 minutę więcej. Wymieszać z posiekaną natką pietruszki i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
9
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn