Brukselka Panierowana
Brukselka panierowana może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 81 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 5 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz brukselkę, masło, przyprawione bułki tartej, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Brukselka Panierowana, Brukselka Baaji (brukselka Indyjska przyprawiona), oraz Pieczona brukselka / brukselka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć brukselkę do dużego rondla i napełnić wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości wystarczy łatwo przebić widelcem, 15 do 20 protokół.
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na kilka minut.
Brukselkę włożyć do naczynia i wymieszać z roztopionym masłem. Delikatnie mieszać w bułce tartej, aż równomiernie rozłożone.