Brukselka Panierowana

Brukselka Panierowana
Brukselka panierowana może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 81 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 5 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz brukselkę, masło, przyprawione bułki tartej, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Brukselka Panierowana, Brukselka Baaji (brukselka Indyjska przyprawiona), oraz Pieczona brukselka / brukselka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć brukselkę do dużego rondla i napełnić wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości wystarczy łatwo przebić widelcem, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na kilka minut.
3
Brukselkę włożyć do naczynia i wymieszać z roztopionym masłem. Delikatnie mieszać w bułce tartej, aż równomiernie rozłożone.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
Bułka TartaBułka Tarta
MasłoMasło

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn