Brukselka Melissy
Brukselka Melissy może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 4 porcje z 165 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Za 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i podnieś bekon, cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Brukselka Baaji (indyjska przyprawiona brukselka), Kittencal ' s Roasted Brussels / brukselka, oraz Brukselka dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni rozpuść masło na średnim ogniu.
Umieść ząbki czosnku na patelni i całkowicie zrumień.
Wyjmij czosnek do małej miski.
Dodaj boczek na patelnię i gotuj, aż będzie chrupiący.
Boczek przełożyć na ręczniki papierowe do odsączenia, następnie pokroić na małe kawałki i odstawić.
Umieść kiełki na patelni z tłuszczem bekonowym płaską stroną do dołu i smaż, aż zaczną się brązowieć, około 2 do 3 minut. Odwróć je, zwiększ ogień do średnio wysokiego i dodaj cukier i bulion. Gotuj przez kilka minut, następnie dodaj ugotowany boczek i ząbki czosnku. Przykryj i gotuj jeszcze przez 2 minuty.
Przełóż do miski i podawaj.