Brukowane ciasteczka

Brukowane ciasteczka
Amerykańskich przepisów nigdy za wiele, więc wypróbuj Cobblestone Brownies. Ten deser ma 158 kalorii, 2 g białka i 6 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 36 osobom. Za 23 centy za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka serka śmietankowego, oleju rzepakowego, jajek i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 8%. Ten wynik jest do poprawy. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Cobblestone Muffins z jabłkami i rodzynkami, Sweet & Salty Brownies: Dark Chocolate Fudge Brownies z Dulce De Leche i Mississippi Mud Brownies {AKA Frosted Marshmallow Brownies}.

Instrukcje

1
W dużej misce ubij mieszankę brownie, olej, jajka i ekstrakt na średnich obrotach, aż się połączą (ciasto będzie sztywne). Odłóż 1 filiżankę do posypania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brownie MixBrownie Mix
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
1/2 Szklanki Pokruszonych Twardych Cukierków Jolly Rancher1/2 Szklanki Pokruszonych Twardych Cukierków Jolly Rancher
Mieszanka PanierowanaMieszanka Panierowana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziemniaki Red Bliss, Pokrojone W KostkęZiemniaki Red Bliss, Pokrojone W Kostkę
2
Rozłóż pozostałe ciasto na natłuszczonej formie o wymiarach 13 x 9 cali. taca do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowane Ciasto Na Pizzę, W Temperaturze Pokojowej, Podzielone Na KawałkiPrzygotowane Ciasto Na Pizzę, W Temperaturze Pokojowej, Podzielone Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Ciężkiej Bitej śmietany, Ubitej I Słodzonej2 Szklanki Ciężkiej Bitej śmietany, Ubitej I Słodzonej
3
Piec w temperaturze 350° przez 10-15 minut lub do momentu, aż brzegi popękają.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Polędwica Wieprzowa, Około 2 Funtów1 Polędwica Wieprzowa, Około 2 Funtów
4
Do nadzienia, w dużej misce ubij serek śmietankowy, jajka i ekstrakty na gładką masę. Stopniowo dodawaj cukier puder i dobrze wymieszaj. Wsypać kokos. Ostrożnie rozsmaruj na ciasteczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Słoiczek Suszonych Pomidorów W Oleju1 Słoiczek Suszonych Pomidorów W Oleju
8 Uncji Ciężkiej śmietany, Ubitej8 Uncji Ciężkiej śmietany, Ubitej
Przygotowane Ciasto Na Pizzę, W Temperaturze Pokojowej, Podzielone Na KawałkiPrzygotowane Ciasto Na Pizzę, W Temperaturze Pokojowej, Podzielone Na Kawałki
Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
1/2 Szklanki Pokruszonych Twardych Cukierków Jolly Rancher1/2 Szklanki Pokruszonych Twardych Cukierków Jolly Rancher
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziemniaki Red Bliss, Pokrojone W KostkęZiemniaki Red Bliss, Pokrojone W Kostkę
5
Nałóż przygotowane ciasto łyżeczką na nadzienie.
6
Piecz przez 45-50 minut lub do momentu, gdy wykałaczka wbita w środek ciasta będzie sucha (nie dopiekaj zbyt mocno). Studzimy na drucianej kratce. Przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwone NonpareileCzerwone Nonpareile
3 Puszki (16 Uncji Każda) Lukru Waniliowego3 Puszki (16 Uncji Każda) Lukru Waniliowego
1 Polędwica Wieprzowa, Około 2 Funtów1 Polędwica Wieprzowa, Około 2 Funtów

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowe sherry, porto i Moscato d'Asti to świetny wybór na ciasteczka. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Różowy produkt Nature's Revenge Pet Nat z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Zemsta Natury Zwierzak Nat Rose
Zemsta Natury Zwierzak Nat Rose
Nuty malin i dzikich jagód z nutą grejpfruta. Po kilku minutach w winie pojawią się aromaty klementynki i białej brzoskwini. Wino naprawdę żyje. Wino jest w ustach jedwabiste i wytrawne (nie ma cukru resztkowego), ale owocowość na podniebieniu skłania do innego myślenia – kwasowość jest umiarkowana, a finał przechodzi w nuty dżemu figowego z lekką nutą słoności (jak bryza oceaniczna).
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn