Brownies z podwójną czekoladą i pomarańczą
Brownie z podwójną czekoladą i pomarańczą mogą być właśnie amerykańskim przepisem, którego szukasz. Ten przepis jest przeznaczony dla 24 osób i kosztuje 30 centów za porcję. Ten deser ma 238 kalorii, 2 g białka i 12 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Udaj się do sklepu i kup masło, cukier cukierniczy, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zdążyć dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 14%, to danie jest raczej złe. Brownie z podwójną czekoladą i pomarańczą, Brownie z podwójną czekoladą i Brownie z podwójną czekoladą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W kuchence mikrofalowej rozpuść masło i czekoladę; mieszaj, aż będzie gładka. Lekko ostudzić. W dużej misce ubij jajka i cukier. Wymieszać masę czekoladową. Ubić w ekstrakcie. Stopniowo dodawaj mąkę do masy czekoladowej.
Wlać do natłuszczonej formy o średnicy 13 cali. x 9 cali naczynie do pieczenia.
Posypać kawałkami czekolady.
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta (nie dopiekaj zbyt mocno).
Całkowicie ostudzić na metalowej kratce.
Pokrój w kwadraty. Tuż przed podaniem posypać cukrem cukierniczym.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowe sherry, porto i Moscato d'Asti to świetny wybór na ciasteczka. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Perrier-Jouet Grand Brut z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 57 dolarów za butelkę.
![Perrier-Jouet Grand Brut]()
Perrier-Jouet Grand Brut
Uderzająca świeżość i żywotność kwiatowych i owocowych zapachów (żółtych owoców i świeżych owoców) zakorzenia się, zanim ustąpią subtelnym nutom wanilii i masła, nadając winu owocowy i spójny charakter. Najpierw pojawiają się nuty śliwki wiśniowej, cytryny i bergamotki, następnie ustępują miejsca kwiatom drzew owocowych, takich jak limonka i wiciokrzew. Następnie pojawiają się nuty masła, magdalenki i cukru waniliowego. Trwałe nuty grejpfruta, białych brzoskwiń, zielonych gruszek, jabłoni i zielonych orzechów laskowych dopełniają smaku.