Brownies w polewie czekoladowej

Brownies w polewie czekoladowej
Brownies w polewie czekoladowej to deser przeznaczony dla 12 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka, 6 g tłuszczu i łącznie 209 kalorii. Za 57 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka kakao do pieczenia, posypki z cukierków halloweenowych, masła i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał bardzo złą (ale wciąż możliwą do naprawienia) ocenę łyżkową wynoszącą 9%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Brownies w polewie czekoladowej, Brownies w polewie potrójnej czekolady i Brownies w polewie ciemnej czekolady.

Instrukcje

1
W dużej misce utrzyj masło z cukrem na jasną i puszystą masę. Ubij białka z jaj. Ubij wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalna Posypka Cukierkowa Na HalloweenOpcjonalna Posypka Cukierkowa Na Halloween
Halloweenowe Posypki CukierkoweHalloweenowe Posypki Cukierkowe
Opcjonalna Posypka Cukierkowa Na HalloweenOpcjonalna Posypka Cukierkowa Na Halloween
Opcjonalna Posypka Cukierkowa Na HalloweenOpcjonalna Posypka Cukierkowa Na Halloween
Halloweenowe Posypki CukierkoweHalloweenowe Posypki Cukierkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalna Posypka Cukierkowa Na HalloweenOpcjonalna Posypka Cukierkowa Na Halloween
2
Połącz mąkę, kakao, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawać do ubitej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalna Posypka Cukierkowa Na HalloweenOpcjonalna Posypka Cukierkowa Na Halloween
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Rozłożony na 8-calowy. kwadratowa forma do pieczenia pokryta sprayem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. Studzimy na drucianej kratce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
5
Na glazurę w małej misce wymieszaj cukier cukierniczy, kakao, wanilię i tyle wody, aby uzyskać pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Rozłóż na ciasteczkach. W razie potrzeby udekoruj posypką cukierkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem SpożywczymPomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
7
Pokroić w batoniki.

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowe sherry, porto i Moscato d'Asti to świetny wybór na ciasteczka. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Famille Vincent Cremant de Bourgogne z oceną 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Rodzina Vincenta Cremanta de Bourgogne
Rodzina Vincenta Cremanta de Bourgogne
Z winogron Chardonnay ten brylant łączy w sobie świeżość, treściwość i gładkość. Cremant Brut jest wytrawny i oferuje drobne bąbelki (1,5 miliona/30 minut – policzyliśmy je, ale nie musisz mi wierzyć!), w nosie nuty kwiatowe, na podniebieniu rześkie i owocowe. To wspaniały klasyk na każdą uroczystą okazję.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn