Brownie Z Podwójną Czekoladą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj Brownies z podwójną czekoladą. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 19 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 1 godzina i 30 minut. Jest przyniesiony przez Chow. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, proszek kakaowy przetworzony po holendersku, jogurt beztłuszczowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Podwójne Czekoladowe Brownies, Podwójne Czekoladowe Brownies, oraz Podwójne Czekoladowe Brownies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° za pomocą stojaka w pozycji środkowej. Płaszcz 9-calowa kwadratowa patelnia do pieczenia z patelnią spray.In małą miskę, ubić razem mąkę i sól; odstawić.
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu, aż się ogrzeje. Użyj trzepaczki, aby wymieszać cukier, aż będzie równomiernie zwilżony.
Dodać jogurt i wanilię i mieszać aż do całkowitego połączenia. Wymieszać w proszku kakaowym, kilka łyżek na raz, aby gęsty, ciemny paste.In małą czystą miskę i za pomocą czystej trzepaczki, ubić białka, aż będą bardzo gęste i spienione.
Białka ubić do masy czekoladowej, aby je połączyć. Złożyć w mieszaninie mąki, aż smugą, a następnie złożyć w czekoladowe chipsy tylko do połączenia.
Na przygotowanej patelni równomiernie rozprowadzić ciasto.
Piec przez 15 minut lub aż Góra utworzy skorupę, a nóż włożony do środka nadal wychodzi z mokrymi okruchami.
Ciasteczka pokroić na 4 paski w jedną stronę, a następnie 4 w drugą, aby uzyskać 16 ciastek.Resztki ciastek przechowywać w temperaturze pokojowej, szczelnie owinięte folią z tworzywa sztucznego, do 4 dni lub owijać folią i zamrażać do 2 tygodni. Odwilż pojedyncze zamrożone ciasteczka w temperaturze pokojowej.