Brownie Pops
Przepis Brownie Pops może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 416 kalorii. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oryginalnej mieszanki najwyższej jakości brownie, craft sticks, dekory dekory cukierki posypki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brownie Pops, Brownie Pops, oraz Owl Brownie Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Linia 8-calowy lub 9-calowy kwadratowy patelni z folią, więc folia rozciąga się o 2 cale na bokach patelni. Folię spryskać sprayem do gotowania. Zrób ciasteczka zgodnie z zaleceniami na pudełku. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Umieścić ciasteczka w zamrażarce na 30 minut.
Usuń ciasteczka z patelni, podnosząc folię; obierz folię z boków ciastek.
Pokrój brownies na 16 pasków, 4 rzędy po 4 rzędy. Delikatnie włóż craft stick do końca każdego pręta, obieranie folii z prętów.
Umieścić na arkuszu ciasteczek; zamrozić 30 minut.
W małej misce do mikrofali, mikrofalowe chipsy czekoladowe i skracanie odkryte na wysokości około 1 minuty; wymieszać, aż będzie gładka. W razie potrzeby, kuchenka mikrofalowa dodatkowe 5 sekund na raz. Dip top 1/3 do 1/2 każdego brownie do czekolady; posypać posypką cukierków.
Połóż płasko na woskowanym papierze lub folii do wyschnięcia.