Brownie Bottom Butterfinger Ice Cream Pie

Brownie Bottom Butterfinger Ice Cream Pie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc daj Brownie Bottom Butterfinger Ice Cream Pie spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.38 za porcję. Jedna porcja zawiera 711 kalorii, 10g białka, oraz 35 g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Mieszanka mąki, kakao w proszku, karmelowy syrop lodowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 62 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Brownie Bottom Ice Cream Cupcakes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Smaruj 9 calowy talerz z głębokim naczyniem szklanym.Roztopić masło w dużym rondlu lub w misce do miksowania w kuchence mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Zdjąć z ognia, dodać kakao w proszku i ubijać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Ubić wanilią, następnie ubić cukier i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Ubić proszek do pieczenia i sól, a następnie delikatnie wymieszać z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Rozprowadzić tak równomiernie, jak można w naczyniu ciasto i piec przez 20 minut lub aż top pojawi się zestaw, jeszcze trochę błyszczące. Wykałaczka włożona powinna wyjść z wilgotnymi okruchami w przeciwieństwie do ciasta. Ustawić na stojaku i ostudzić. Włożyć do zamrażarki, aż będzie gotowa do użycia lub na co najmniej godzinę.W razie potrzeby, wymieszać niektóre z Butterfinger do zmiękczonych lodów. Inną opcją jest po prostu czekać i umieścić wszystkie cukierki na końcu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baton Cukierkowy ButterfingerBaton Cukierkowy Butterfinger
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
6
Rozłóż zmiękczone lody na wierzchu bazy brownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
7
Skropić syrop karmelowy lodami, a następnie rozprowadzić cienką warstwę bitej śmietany na syrop karmelowy, przeciągając część syropu do bitej śmietany, tak aby uzyskać rodzaj karmelowej bitej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
8
Rozłóż pozostałą bitą śmietanę na wierzchu i wymieszaj trochę na brzegach (jeśli masz na to ochotę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
9
Posypać więcej cukierków Butterfinger na bitą polewą. Wróć do zamrażarki na około 4 godziny lub aż bita śmietana będzie bardzo jędrna.Gdy będziesz gotowy do podania, połóż ciasto na ręczniku do naczyń, który został namoczony w gorącej wodzie. Pomoże to poluzować skorupę z boku..
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Baton Cukierkowy ButterfingerBaton Cukierkowy Butterfinger
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
10
Pokrój plastry i udekoruj większą ilością syropu karmelowego i syropu czekoladowego (w razie potrzeby).
Składniki, których będziesz potrzebować
Nieupieczony Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu (9 Cali)Nieupieczony Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu (9 Cali)
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Lody można łączyć z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn