Brownie Bottom Butterfinger Ice Cream Pie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc daj Brownie Bottom Butterfinger Ice Cream Pie spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.38 za porcję. Jedna porcja zawiera 711 kalorii, 10g białka, oraz 35 g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Mieszanka mąki, kakao w proszku, karmelowy syrop lodowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 62 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Brownie Bottom Ice Cream Cupcakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Smaruj 9 calowy talerz z głębokim naczyniem szklanym.Roztopić masło w dużym rondlu lub w misce do miksowania w kuchence mikrofalowej.
Zdjąć z ognia, dodać kakao w proszku i ubijać, aż będzie gładka.
Ubić wanilią, następnie ubić cukier i jajko.
Ubić proszek do pieczenia i sól, a następnie delikatnie wymieszać z mąką.
Rozprowadzić tak równomiernie, jak można w naczyniu ciasto i piec przez 20 minut lub aż top pojawi się zestaw, jeszcze trochę błyszczące. Wykałaczka włożona powinna wyjść z wilgotnymi okruchami w przeciwieństwie do ciasta. Ustawić na stojaku i ostudzić. Włożyć do zamrażarki, aż będzie gotowa do użycia lub na co najmniej godzinę.W razie potrzeby, wymieszać niektóre z Butterfinger do zmiękczonych lodów. Inną opcją jest po prostu czekać i umieścić wszystkie cukierki na końcu.
Rozłóż zmiękczone lody na wierzchu bazy brownie.
Skropić syrop karmelowy lodami, a następnie rozprowadzić cienką warstwę bitej śmietany na syrop karmelowy, przeciągając część syropu do bitej śmietany, tak aby uzyskać rodzaj karmelowej bitej śmietany.
Rozłóż pozostałą bitą śmietanę na wierzchu i wymieszaj trochę na brzegach (jeśli masz na to ochotę).
Posypać więcej cukierków Butterfinger na bitą polewą. Wróć do zamrażarki na około 4 godziny lub aż bita śmietana będzie bardzo jędrna.Gdy będziesz gotowy do podania, połóż ciasto na ręczniku do naczyń, który został namoczony w gorącej wodzie. Pomoże to poluzować skorupę z boku..
Pokrój plastry i udekoruj większą ilością syropu karmelowego i syropu czekoladowego (w razie potrzeby).