Brownie Bark

Brownie Bark
Przepis Brownie kora jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 26 centów za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 1166 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka mąki-upewnij się, aby napowietrzyć i wymieszać przed pomiarem, kakao w proszku hershey, chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Miętowy Sernik Z Kory Ciasto Brownie, Mumia Brownie Ciasto Kora, oraz Chewy Chocolate Brownie Kora dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia heavy duty 13×18 cala blacha do pieczenia z nonstick folii lub pergaminu paper.In w misce ubijamy białka do spienienia. Stopniowo ubijaj cukier, a następnie ubijaj kakao w proszku, olej i wanilię, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Ubić sól i proszek do pieczenia (upewniając się, że proszek do pieczenia nie zbryla się), a następnie ubić tłuste mleko w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowe Suche Mleko W ProszkuBeztłuszczowe Suche Mleko W Proszku
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Dodaj mąkę i mieszaj, aż będzie gładka, a następnie wymieszaj ½ szklanki wiórków czekoladowych.Opróżnij ciasto na wyłożoną blachę ciastek i rozprowadź tak cienko, jak to możliwe, za pomocą łyżki lub skrobaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Posypać jeszcze kilka chipsów czekoladowych w obszarach, w których nie zlepiają się razem (chipsy mają tendencję do gromadzenia się). Pamiętaj, aby kora była jak najcieńsza.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
KoraKora
5
Piec na środkowej półce przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wyjąć z piekarnika. Za pomocą noża do pizzy lub noża pokrój na kawałki bez oddzielania-chcesz odłamków, podobnych do tego, co dostałbyś, gdyby orzeszki ziemne były kruche. Wróć do piekarnika na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kolorowe Posypki Lub Małe KropkiKolorowe Posypki Lub Małe Kropki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie. Rozsuń się. W tym momencie powinno być całkowicie ostre. Jeśli pozostało Ci kilka grubych, żujących, kawałków, zwróć je do piekarnika i piecz w temperaturze 250 przez 20 minut, a następnie ponownie ostudzić. Jeśli twoje ciasto jest wystarczająco cienkie za pierwszym razem, nie powinieneś potrzebować drugiego pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn