Brownie Bark
Przepis Brownie kora jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 26 centów za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 1166 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka mąki-upewnij się, aby napowietrzyć i wymieszać przed pomiarem, kakao w proszku hershey, chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Miętowy Sernik Z Kory Ciasto Brownie, Mumia Brownie Ciasto Kora, oraz Chewy Chocolate Brownie Kora dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia heavy duty 13×18 cala blacha do pieczenia z nonstick folii lub pergaminu paper.In w misce ubijamy białka do spienienia. Stopniowo ubijaj cukier, a następnie ubijaj kakao w proszku, olej i wanilię, aż będzie gładka.
Ubić sól i proszek do pieczenia (upewniając się, że proszek do pieczenia nie zbryla się), a następnie ubić tłuste mleko w proszku.
Dodaj mąkę i mieszaj, aż będzie gładka, a następnie wymieszaj ½ szklanki wiórków czekoladowych.Opróżnij ciasto na wyłożoną blachę ciastek i rozprowadź tak cienko, jak to możliwe, za pomocą łyżki lub skrobaka.
Posypać jeszcze kilka chipsów czekoladowych w obszarach, w których nie zlepiają się razem (chipsy mają tendencję do gromadzenia się). Pamiętaj, aby kora była jak najcieńsza.
Piec na środkowej półce przez 20 minut.
Wyjąć z piekarnika. Za pomocą noża do pizzy lub noża pokrój na kawałki bez oddzielania-chcesz odłamków, podobnych do tego, co dostałbyś, gdyby orzeszki ziemne były kruche. Wróć do piekarnika na 5 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie. Rozsuń się. W tym momencie powinno być całkowicie ostre. Jeśli pozostało Ci kilka grubych, żujących, kawałków, zwróć je do piekarnika i piecz w temperaturze 250 przez 20 minut, a następnie ponownie ostudzić. Jeśli twoje ciasto jest wystarczająco cienkie za pierwszym razem, nie powinieneś potrzebować drugiego pieczenia.