Brown Sugar Berry Crumble Muffins
Brown Sugar Berry Crumble Muffins może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 101 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka proszku do pieczenia, sody oczyszczonej, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to 30-minutowa kruszonka z brązowego cukru, Muffinki owsiane z brązowym cukrem Pecan Crumble, oraz Babeczki klonowe bekonowe z kruszonką z brązowego cukru.
Instrukcje
Dostosuj stojak piekarnika do górnej pozycji środkowej i rozgrzej do 191°. nasmaruj patelnię na muffinki o 12 filiżankach (lub linię z kubkami na babeczki). Na ciasto, wymieszać masło, brązowy cukier, i sól w dużej misce, aż kremowy. Mieszać w jajkach, jeden po drugim, aż do połączenia. Wymieszać z jogurtem i wanilią.
Dodaj mąkę, proszek do pieczenia i sodę do miski. Mieszać, aż tylko połączone. Wymieszaj jagody. Dziel ciasto równomiernie między filiżankami.
Połącz mąkę, brązowy cukier, sól i cynamon w tej samej nieumytej misce.
Wymieszaj masło opuszkami palców, aż będzie zwilżone i kruche. Rozsypać babeczki.
Piec na złoty kolor i po prostu ustawić, O 23 protokół.
Ostudzić na patelni 15 minut, a następnie przenieść do stojaka drucianego do ostygnięcia.