Brooklyn Blackout Cake Recipe
Need a deser wegetariański? Brooklyn Blackout ciasto przepis może być niesamowite przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 708 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 81 centów za porcję. Mieszanka skrobi kukurydzianej, sody oczyszczonej, ekstraktu z wanilanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Nowy Brooklyn Blackout Cake, Brooklyn Blackout Cake, oraz Brooklyn Blackout Cakelets dla podobnych receptur.
Instrukcje
Najpierw zrobić lukier, ponieważ wymaga to kilku godzin do ostygnięcia. Zmiksować skrobię kukurydzianą z około jedną trzecią mleka, aż będzie gładka. Pozostałe mleko zagotować w małym rondlu nonstick z cukrem, syropem kukurydzianym i kakao, ubijając na gładką masę.
Dodaj roztwór skrobi kukurydzianej i doprowadzić do wrzenia, stale mieszając, aż masz bogaty, gęsty krem.
Zdjąć z ognia i dodać wanilię i masło, mieszając, aż się rozpuści. W idealnym świecie powinien być jedwabiście gładki; jeśli wydaje się grudkowaty, po prostu przetworzyć go krótko w robocie kuchennym.
Wlać do dużej miski, przykryć powierzchnię folią i odstawić do ostygnięcia. Przed użyciem należy wymieszać. Rozgrzej piekarnik do piekarnika konwekcyjnego 325 ° F / konwencjonalnego piekarnika 191° i masło dwie 8-calowe patelnie do ciast z wyjmowanymi podstawami, o głębokości co najmniej 2 cali. Masło i cukier zmiksować razem w robocie kuchennym, a następnie włączyć jaja pojedynczo.
Dodaj wanilię, skrobanie po bokach miski w razie potrzeby. Przesiać razem suche składniki i dodawać je po połowie do kremowanej mieszaniny. Na koniec dodaj mleko z uruchomionym silnikiem. Podzielić mieszaninę między patelnie ciasto i wygładzić powierzchnię każdego.
Piec przez 30-40 minut, aż szaszłyk włożony do środka wyjdzie czysty. Uruchom nóż po bokach każdego ciasta i pozostawić do ostygnięcia. Gdy ciasto jest zimne, Usuń boki i rozetnij je na pół nożem do chleba. Aby zaciemnić, przetworzyć jedną z górnych połówek na okruchy w maszynce kuchennej-jeśli to możliwe, wybierz tę, która wzrosła unevenly.To zmontować ciasto, rozłożyć jedną z podstaw na podstawie patelni z jedną czwartą lukru, zabierając ją prawie do krawędzi. Kanapkę z drugą podstawą ciasta i rozłóż kolejną czwartą pozostałego lukru na powierzchni. Wierzch z pozostałą warstwą ciasta i użyj pozostałego lukru, aby pokryć wierzch i sides.To zakończyć, obficie pokryć całość okruchami ciasta. Schłodzić ciasto przez kilka godzin, a następnie przykryć folią.
Wyjąć z lodówki 15-30 minut przed jedzeniem.Wypróbuj te przepisy na ciasto na Food Republic: przepis na ciasto karmelowe Matta i Teda Lee
Przepis Na Ciasto Budyniowe Z Chlebem Bananowym
Ciasto Bezowe Klementynki Z Rozmarynem Przepis