Brokuły w sosie ostrygowym
Brokuły z sosem ostrygowym może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, brokuły, sos rybny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Brokuły W Sosie Ostrygowym, Brokuły i grzyby w sosie ostrygowym, oraz Gai Lan (Chiński Brokuł) Z Sosem Ostrygowym.
Instrukcje
Przyciąć i wyrzucić grube łodygi z brokułów.
Pokroić kwiaty z pozostałych łodyg, a następnie obrać łodygi i pokroić w cienkie plasterki.
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać brokuły i blanszować przez 1 minutę, a następnie spłukać pod zimną bieżącą wodą, aby zatrzymać gotowanie i dokładnie odcedzić.
Rozgrzać olej w woku lub dużej patelni na dużym ogniu.
Dodać czosnek i mieszać szybko, aż pachnące i bardzo lekko rumiane, o 15 sekund.
Dodać brokuły, sos ostrygowy, sos rybny, i ocet i stir-smażyć aż do ogrzania i lekki sos powstał, o 45 sekund.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;