Brokuły Rabe Z Czosnkiem
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Brokuły Rabe z czosnkiem może być niesamowite przepis spróbować. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brokuły Rabe z czosnkiem i czerwoną papryką, Brokuły Rabe z czosnkiem i migdałami, oraz Makaron Brokułowy Rabe & Czosnek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Odciąć i wyrzucić twarde końce brokuły rabe i pokroić resztę na 2-calowe kawałki.
Brokuły umieścić w durszlaku i spłukać.
Rozgrzać oliwę w dużym garnku.
Dodać czosnek i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 4 do 6 protokół, aż złoty kolor.
Czosnek wyjąć łyżką szczelinową i odstawić.
Dodać brokuły do gorącego oleju.
Dodać płatki czerwonej papryki, sól, i pieprz i gotować, pokryte, na średnim lub małym ogniu przez 5 do 10 protokół, obracając od czasu do czasu szczypcami, aż łodygi są miękkie, ale nadal al dente.
Dodaj zarezerwowany czosnek, sprawdź przyprawy i podawaj na gorąco.