Brokuły i tofu Stir Fry
Brokuły i tofu Stir Fry jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 15g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 53 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, kawałki nerkowca, sherry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kurczak z brokułami Stir-Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Szybki Stir-Fry Z Kurczakiem I Brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej z orzeszków ziemnych w woku lub dużej patelni na dużym ogniu. Wymieszać czosnek i gotować przez kilka sekund, aż zacznie brązowieć.
Dodać paprykę i brokuły; gotować, aż pieprz zacznie brązowieć i zmiękczyć, o 5 protokół.
Wymieszaj bulion z kurczaka, sos sojowy, sherry i skrobię kukurydzianą, aż się rozpuści.
Wlać sos do woka i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z tofu, i gotować, aż gorące, o 1 minutę.
Udekorować kawałki nerkowca służyć.