Brokuły i koperek Raita Slaw

Brokuły i koperek Raita Slaw
Brokuły i koperek Raita Slaw może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 6G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Mieszanka soku z cytryny, szalotka, brokuły slaw, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Koperek Brokuł Slaw, Raita Ogórkowo-Koperkowa, oraz Tandoori szaszłyki jagnięce z chrupiącym slaw & raita.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem brokułów, żurawiny i migdałów. Smak przypraw i dostosować do podniebienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuły SlawBrokuły Slaw
żurawinażurawina
PrzyprawyPrzyprawy
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj slaw, żurawiny, i migdały i delikatnie wrzucić. Schłodzić przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
MigdałyMigdały
1
Wrzuć czosnek, imbir i olej rzepakowy do mini - robot kuchenny i puść, aż utworzy pół-gładką pastę. Nadal będą tam malutkie kawałki, ale ogólnie powinno to przypominać pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Zapisz to, czego nie używasz, w małym szklanym słoiku; powinno wystarczyć w lodówce na 2 do 3 tygodni. To pyszny dodatek do marynat, sosów do makaronów, sosów do smażenia, przepisów na powolną kuchenkę, sosu itp. Zawsze mieliśmy słoik takich rzeczy w lodówce, kiedy dorastaliśmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
MakaronyMakarony
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn