Brokułowy Rabe z grzankami Polenta

Brokułowy Rabe z grzankami Polenta
Brokułowy Rabe z grzankami Polenta to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ząbki czosnku, polentę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 88%. Spróbuj Brokułowy Rabe z grzankami Polenta, Jedz za 8 dolców: Polenta z brokułami Rabe, oraz Kiełbasa i brokuły Rabe z polentą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotować 8 szklanek wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Brokuły pokroić na 2-calowe kawałki. Brokuły gotować rabe we wrzącej wodzie 2 minuty; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelnię; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj pokruszony czerwony pieprz i czosnek na patelnię; gotować 30 sekund, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać brokuły rabe na patelnię; gotować 2 protokół. Wymieszać z solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Pokrój cztery 1-calowe plastry schłodzonej polenty; pokrój plastry na 1-calowe kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
8
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelnię; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Dodaj polenta; gotować 8 minut, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron. Top brokuły rabe z grzankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
GrzankiGrzanki
PolentaPolenta
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia78
Magazyn