Brokułowy Rabe z grzankami Polenta
Brokułowy Rabe z grzankami Polenta to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ząbki czosnku, polentę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 88%. Spróbuj Brokułowy Rabe z grzankami Polenta, Jedz za 8 dolców: Polenta z brokułami Rabe, oraz Kiełbasa i brokuły Rabe z polentą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotować 8 szklanek wody.
Brokuły pokroić na 2-calowe kawałki. Brokuły gotować rabe we wrzącej wodzie 2 minuty; odcedzić.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelnię; zawirować do herbu.
Dodaj pokruszony czerwony pieprz i czosnek na patelnię; gotować 30 sekund, mieszając od czasu do czasu.
Dodać brokuły rabe na patelnię; gotować 2 protokół. Wymieszać z solą i czarnym pieprzem.
Pokrój cztery 1-calowe plastry schłodzonej polenty; pokrój plastry na 1-calowe kostki.
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu.
Dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelnię; zawirować do herbu.
Dodaj polenta; gotować 8 minut, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron. Top brokuły rabe z grzankami.