Brokułowy Rabe z grzankami Polenta
Brokułowy Rabe z grzankami Polenta to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ząbków czosnku, brokuły rabe, pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kiełbasa i brokuły Rabe z polentą, Jedz za 8 dolców: Polenta z brokułami Rabe, oraz Kremowa Polenta z Pancettanem i brokułami Rabe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotować 8 szklanek wody.
Brokuły pokroić na 2-calowe kawałki. Brokuły gotować rabe we wrzącej wodzie 2 minuty; odcedzić.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelnię; zawirować do herbu.
Dodaj pokruszony czerwony pieprz i czosnek na patelnię; gotować 30 sekund, mieszając od czasu do czasu.
Dodać brokuły rabe na patelnię; gotować 2 protokół. Wymieszać z solą i czarnym pieprzem.
Pokrój cztery 1-calowe plastry schłodzonej polenty; pokrój plastry na 1-calowe kostki.
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu.
Dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelnię; zawirować do herbu.
Dodaj polenta; gotować 8 minut, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron. Top brokuły rabe z grzankami.