Brokuł-Pecorino Gratinata
Brokuły-Pecorino Gratinata może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoją kolekcję przystawek. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz pieprz, brokuły, grubą sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Brokuł-Pecorino Gratinata, Orecchiette z brokułami i Pecorino, oraz Makaron z brokułami i Pesto Pecorino.
Instrukcje
Brokuły gotować we wrzącej osolonej wodzie, aż będą chrupiące-miękkie, ale nadal jasnozielone, o 5 protokół.
Pokrój różyczki wzdłuż na 1/4-cala-grube plastry. Płaszcz duża owalna zapiekanka lub 13x9x2-calowe szklane naczynie do pieczenia z masłem. Ułóż plastry brokułów, nakładając się ciasno, w rzędach w naczyniu.
Posypać pokruszonym czerwonym pieprzem, solą i czarnym pieprzem. Kropka z 1/4 szklanki masła, następnie posypać serem. DO AHEAD: może być wykonany 8 godzin wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Piec gratinatauncovered aż ser się stopi i brokuły Topy brązowy, o 20 protokół.