Broken Florentine Lasagna Bake

Broken Florentine Lasagna Bake
Broken Florentine lasagne piec może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 78g białka, 63g tłuszczu, oraz w sumie 1336 kalorii. Na 6,52 zł za porcję, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka ząbka czosnku, makaron lasagne bez gotowania, gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać chard można śledzić to danie główne z Deser Z Jabłkowego Sadu jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Łamana lasagne z pesto orzechowym, Łamana Lasagne Z Sosem Cukiniowo-Pomidorowym, oraz Łamana lasagne z Pietruszkowym Pesto, sałatą i ziemniakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Roztopić masło w średnim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Posypać roztopionym masłem mąkę, ubić do połączenia i gotować przez około 1 minutę. Powoli ubijamy mleko do mieszanki maślano-mącznej, doprawiamy solą, pieprzem i gałką muszkatołową i gotujemy przez kilka minut, aby zgęstnieć. Wymieszać w połowie Parmigiano (około 3/4 szklanki). SOS odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
5
Podgrzać EVOO w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu. Wrzucić popękany ząbek czosnku i gotować przez minutę lub dwie, aby uwolnić jego aromat i smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj chard i gotować, obracając od czasu do czasu więdną, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
7
Dodaj szpinak kilka garści na raz, więdnięcie każdej partii przed dodaniem więcej. Doprawić zieleninę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
ZieloniZieloni
8
Rozbij arkusze makaronu na duże kawałki. Wrzucić je na patelnię z zieleniną i dać im dobre zamieszanie włączyć je.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Wlać sos do patelni, mieszając ponownie do włączenia wszystko równomiernie. Wygładzić górę w dół i posypać pozostałe 3/4 Puchar Parmigiano na patelni. Przykryć patelnię folią, przenieść do piekarnika i piec lasagne przez 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
10
Zdjąć folię z patelni i pozostawić do końca gotowanie odkryte przez około 15 więcej minut do brązowego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia79
Magazyn