Brodetto: Zupa Rybna

Brodetto: zupa rybna może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 418 kalorii, 46g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 6,71 zł / porcja, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka octu balsamicznego, małże, peperoncino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 3 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 84%. Spróbuj Brodetto: Zupa Rybna, Brodetto-Włoska Zupa Rybna, oraz Zupa z małży i Małży: Brodetto di Cozze e Vongole dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku na średnim ogniu dodaj oliwę z oliwek, seler, dymkę, majeranek, pietruszkę, tymianek i czosnek saute, aż cebula zacznie się przezroczysty o 5 protokół.
Dodać ocet, pomidorki cherry, peperoncino, konserwy całego pomidora, mątwy i wina. Pozostawić do gotować na wolnym ogniu, a następnie gotować przez 10 protokół.
Dodać Branzino umieszczając na wierzchu bulionu i bardzo delikatnie spychając rybę w dół. Pozostawić do gotowania 5 protokół.
Dodaj małże, małże, langustyna, krewetki, i kałamarnice, umieszczając na szczycie bulionu i ryby delikatnie spychając w dół z dużą chochlą i fastrygowanie ryby muszli z gorącym bulionem. Przykryć stockpot pokrywką i gotować przez 2 do 3 minut, aż małże i małże są otwarte i krewetki langustine i kalmary są gotowane przez. Doprawić solą i pieprzem. Ostrożnie wyjąć na półmisek i posypać natką pietruszki na wierzchu.;
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.