Brocollini z orzechowym masłem
Brocollini z orzechowym brązowym masłem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.33 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 137 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz szalotki, ząbek czosnku, gruba sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Pumpkin Butter & Brown Butter Maple Pecan Granola, Ciasto Orzechowe Z Brązowym Masłem, oraz Naleśniki z brązowym masłem i orzechami.
Instrukcje
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać broccolini; wymieszać, aby oddzielić i gotować2 protokół.
Transfer broccolini ręczniki papierowe do drenażu. Super. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Owinąć broccoliniin kilka warstw czystych ręczników papierowych; zamknąć w zamykanej plastikowej torbie i schłodzić.
Roztopić masło w bardzo dużej patelni overmedium ciepła.
Dodaj szalotki i czosnek, thenpecans; sauté aż szalotki są miękkie, ok. 3 minut. Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiego; mieszać stale, aż masło będzie rumiane i będzie aromatyczne, około 3 minut.
Dodaćbroccolini na patelni i wrzucić delikatnie untilheated przez, o 7 protokół. Doprawić do smaku grubą solą i pieprzem.
Talerz Transferto i służyć.